Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Битиќи оствари средба со висока делегација на ММФ

  Заменикот на претседателот на Владата на РС Македонија задолжен за економски прашања, координација на економските ресори и инвестиции, Фатмир…

Повеќе