Categories: Алтернатива, Настани

Три награди за „Роња, ќерката на ограбувачот“ на Меѓународниот куклен фестивал во Подгорица

  Претставата „Роња, ќерката на ограбувачот“ на Театарот за деца и младинци освои три награди на Меѓународниот куклен фестивал во…

Повеќе