Вести Македонија Ударни вести

ЈСП: Распоред на јавниот превоз за време на претстојните првомајски празници

  Jавниот превоз во петок (1.05.2020 год), сабота (2.05.2020 год) и недела (3.05.2020 год) ќе функционира од 5 до 14 часот, а автобусите ќе сообраќаат по неделен возен ред.     Останатиот тековен возен ред, до исклучувањето на возилата до 14 часот, може да се види на веб страницата www.jsp.com.mk. Во петок (1.05.2020 год) и […]