Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

По повод Денот на независноста: Бесплатни културни настани и слободен влез во музеите, галериите и на локалитетите

  По повод 8 Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија, под мотото „Гласник на слободата“, Министерството за култура се приклучува…

Повеќе