Categories: Вести, Македонија

Герасимовски: Се проширува и регулира дивиот паркинг зад Народна Банка

  Општина Центар го проширува и го регулира дивиот паркинг зад Народна банка на Република Северна Македонија. Станува збор за…

Повеќе