Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Нов кров и енергетски ефикасна фасада доби градинката „13 Ноември“ објектот Јасмин

  Општина Центар ги заврши реконструктивните зафати на целата кровна конструкција и поставувањето на енергетски ефикасната фасада на целата градинка…

Повеќе