Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Повеќе простор за развој и лично изразување на младите глуви и наглуви лица

  Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска денеска се сретна со претставници од Младинското здружение на глуви и…

Повеќе