Categories: Алтернатива, Настани

„Домаќинство за почетници“ на Горан Столевски е македонски кандидат за „Оскар“

  Македонскиот филм „Домаќинство за почетници“ во режија на Горан Столевски е годинашниот македонски кандидат за наградата „Оскар за најдобар…

Повеќе