Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

„Алкалоид“ со две признанија за придонес во безбедноста и здравјето на своите вработени

Грижата за вработените и постојаното унапредување на условите за работа, како клучни стратешки цели на „Алкалоид“, се препознаени и афирмирани…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

“Алкалоид” со најдобро имплементиран систем за безбедност и здравје при работа за 2023

  “Алкалоид” доби признание за компанија со најдобро имплементиран систем за безбедност и здравје при работа за 2023 година.  …

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Скопје „Европска престолнина на културата за 2028 година“ е огромен успех за македонската култура

  Владата ја поздравува одлуката на Европската комисија со која Скопје ја доби титулата „Европска престолнина на културата за 2028…

Повеќе