Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Гостивар го одбележа Светскиот ден без автомобили

  Општина Гостивар по повод Светскиот ден без возила организираше дефиле на централните градски улици. Дефилето почна од Домот на…

Повеќе