Categories: Алтернатива, Настани

Победниците на UPSHIFT ќе работат на решенија за намалување на штетните последици од загадениот воздух

Победниците од третиот циклус од програмата за социјални иновации UPSHIFT посветен на темата ВОЗДУХ, заедно со нивните ментори и со…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани

ФИТД и УНИЦЕФ потпишаа Меморандум: Програмата UPSHIFT продолжува

  Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТД) и Детскиот фонд на Обединетите нации (УНИЦЕФ), денеска потпишаа нов Меморандум за…

Повеќе