Categories: Вести, Македонија, Став, Ударни вести

ЈСП Скопје со демант на текст објавен на „Плусинфо“

  За жал, повторно сме приморани да го демантираме „Плусинфо“ и текстот објавен денеска (четврток, 28.09.2023 год) со наслов “ВОЗАЧИ…

Повеќе