Categories: Алтернатива, Настани

Почнува фестивалот „Букстар“ под мотото „Ве молиме, вознемирувајте!“

  Гостувања на десет европски автори, четириесетина македонски учесници од различни генерации, претставници од реномирани издавачки куќи и фестивали од…

Повеќе