Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

СДСМ: Цената на струјата не се покачува, од декември се враќа дневната евтина тарифа

  Граѓаните можат да бидат спокојни во однос на снадбувањето со електричната енергија и за цената на струјата. Се создават…

Повеќе