Categories: Алтернатива, Македонија, Настани

Герасимовски: Со „Игри без граници“ ја завршуваме Детската недела во Центар

  Во спортски дух ја завршуваме Неделата на детето! Ученици од осум центарски училишта денеска се натпреваруваа во повеќе активности…

Повеќе