Categories: Вести, Македонија

Признание за Спасовски за посебен придонес и поддршка од Сојузот на борците од НОВ

  Денеска на министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски му беше врачена Признание на Спасовски за посебен придонес и поддршка…

Повеќе