Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Ковачевски: Честит 11 Октомври – Денот на народното востание

  Претседателот на Владата Димитар Ковачевски, на сите граѓани на Република Северна Македонија, го честита големиот државен празник 11 Октомври…

Повеќе