Categories: Вести, Изјави, Македонија, Став, Ударни вести

Трајанов: Итно да се усвојат Измените на Изборникот Законик за 1 ИЕ

  Денеска, четврток 12.10.2023 година, Павле Трајанов, претседател на Демократскиот сојуз и пратеник, одржа прес-конференција во врска со измените на…

Повеќе