Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Вело Марковски ја презентираше неговата изборна програма за Претседател

  Денеска Проф. д-р Вело Марковски ги презентираше неговите главни ставови врз кои ќе се темели неговата изборна програма за Претседател на…

Повеќе
Categories: Вести, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Вело Марковски ќе поднесе своја кандидатура на претстојните претседателски избори

  На 19- октомври Проф. д-р Вело Марковски ќе ги објави своите намери за поднесување на своја кандидатура на претстојните…

Повеќе