Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Утре посебен сообраќаен режим поради симулациска вежба „Хуманитарен одговор 2023“

  Министерството за внатрешни работи ја информира јавноста дека поради симулациска вежба во итна ситуација–земјотрес насловена како „Хуманитарен одговор 2023“,…

Повеќе