Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

„Кажи не на дрогата, да на животот“, превентивни активности на МВР

  На подрачјата на Секторите за внатрешни работи Битола, Струмица, Штип и Велес во текот на вчерашниот ден беа организирани…

Повеќе