Categories: Вести, Македонија

Положено свежо цвеќе пред споменикот на Васил Стојанов-Аџиларски

  По повод одбележувањето на денот на македонската револуционерна борба 23-ти Октомври  денеска беше положено свежо цвеќе пред споменикот на…

Повеќе