Categories: Вести, Македонија

ЦИВИЛ отвори дигитална библиотека, достапна за секого, на секое место

  Стартува Дигиталната библиотека на ЦИВИЛ на ЦИВИЛМЕДИА.МК, во пресрет на 24-годишнината од постоењето на организацијата, која е формирана на 25 ноември…

Повеќе