Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Османи-Амон: Засилена соработка со Штаерска за уште поблиски односи со Австрија

  Денес, австрискиот покраински министер за европски и меѓународни прашања, образование и човечки ресурси на Штаерска, Вернер Амон, оствари посета…

Повеќе