Categories: Алтернатива, Настани

Куклена претстава „Другарство“ во Паблик рум

  Public room, 29. октомври, куклена претстава “Другарство” Куклената претстава „Другарство“ е интерактивна претстава за најмалата публика, во која темата…

Повеќе