Categories: Алтернатива, Настани

„Од истото тесто – стихови за смртта и надежта“ од Бранко Цветкоски на промоција во Софија

  Во Културно-информативниот центар на Република Северна Македонија во Софија  вчера беше промовирано бугарското издание на поетската книга „Од истото…

Повеќе