Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Виктор Стојанов преку Фондацијата Македонија повторно провоцира

  Бугарската фондација „Македонија“ на Виктор Стојанов, на Фејсбук објави нова провокација, каде се вели дека доколку македонските граѓани  го…

Повеќе