Categories: Вести, Изјави, Македонија

Деари: Како што верував за прв градоначалник албанец во Кичево, јас верувам и за прв Премиер албанец

Почитувани, Мојот роден град, Кичево е најсликовит пример на придобивките од Охридскиот Рамковен Договор. Со донесувањето на Законот за територијална…

Повеќе