Categories: Вести, Свет, Став, Ударни вести

Зошто Косово се врти кон зелените технологии – Фјола Цака

Граѓаните на Косово се соочуваат со сериозни проблеми поради загадениот воздух. Истовремено, голем е бројот на градови и населени места…

Повеќе
Categories: Вести, Свет, Став

Европа пред избор на најдесничарскиот парламент досега

Социо-економската криза и светската геополитичка нестабилност ги разбудија егзистенцијалните и безбедносните прашања и дилеми кај електоратот – прашања на кои радикалната…

Повеќе