Categories: Алтернатива, Настани

Tеатарска претстава „Види, летам!“ – искуства на бегалци и лица без државјанство

  Вондерленд театар го претставува својот најнов театарски проект, „Види, летам!“ –  истражување на предизвиците со кои се соочуваат лицата…

Повеќе