Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Дигитализацијата e катализатор, поттикнува раст и нови можности за вработување

  „Во овие економски турбулентни години, според Светска банка, дигиталната економија учествуваше со околу 15% во глобалниот Бруто домашен производ…

Повеќе