Categories: Вести, Македонија

ОУ „Ј.Х. Песталоци“ доби ново кошаркарско и фудбалско игралиште

  Целосно е завршена реконструкцијата на спортското игралиште во дворот на училиштето ,,Јохан Хајнрих Песталоци”,  со што учениците добија современ…

Повеќе