Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Денеска истекува рокот за купување граѓански обврзници од втората емисија

  Денеска истекува рокот во кој граѓаните можат да запишат граѓански обврзници од втората емисија, за која аукцијата ќе се…

Повеќе