Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Шпаркасе Банка: Студенти внимавајте – Активен фишинг напад за студентски оброк

  Шпаркасе Банка ги известува студентите дека денес е забележана измамничка кампања, претставена како линк креиран од Шпаркасе Банка. Студентите…

Повеќе