Categories: Вести, Изјави, Македонија

Македонците од Албанија бараат пописот да продолжи, Бугарија врши притисок

  Претседателот на единствената македонска партија во Албанија, Васил Стерјовски побара од албанските власти да го продолжат пописот на населението…

Повеќе