Categories: Вести, Изјави, Македонија, Топ теми, Ударни вести

Потпишан Меморандум за брза железничка линија Скопје-Ниш-Белград

  Денеска во рамки на иницијативата Отворен Балкан, Министрите за транспорт и врски потпишаа Меморандум за соработка за воспоставување на…

Повеќе