Categories: Вести, Македонија, Став, Топ теми, Ударни вести

ДКСК: Независното новинарство и слободата на говорот се темели на демократијата

  По повод судската одлука поврзана со ИРЛ и новинарката Сашка Цветковска, Државната комисија за спречување на корупцијата нагласува дека…

Повеќе