Categories: Вести, Македонија

Џафери на одбележувањето на 115-годишнината од Битолскиот Конгрес

  Денес, претседателот на Собранието Талат Џафери, беше присутен во Битола, на активностите по повод одбележувањето на 115-годишнината од Битолскиот…

Повеќе