Categories: Алтернатива, Музика и Филм, Настани

Ново видео „По патот на светлината“ на Стефанија – Девојчето со долгата коса

Овој видео запис е трет од четирите спотови кои се поврзани во приказната на„Девојчето со долгата коса“, според истоимениот албум…

Повеќе