Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Кампањата „Сложувалка“ има за цел да охрабрува, поддржува и поттикнува

  Министерството за труд и социјална политика заедно со канцелариите на УНФПА во РС Македонија со поддршката на Британската Амбасада…

Повеќе