Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Усвоени измените на Уредбата за канцелариско и архивско работење

  На предлог на заменичката на претседателот на Владата задолжена за политики за добро владеење, Славица Грковска, Владата усвои измени…

Повеќе