Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

„Лице в лице“ и Борче Стаменов добитници на државната награда „Мето Јовановски“ за човекови права

  На Меѓународниот ден на човековите права, 10 декември, во Собранието на РС Македонија свечено беа доделени државните награди „Мето…

Повеќе
Categories: Алтернатива, Вести, Македонија, Настани, Ударни вести

Наградата “Мето Јовановски” за “Лице в лице” и Борче Стаменов од “Донирај компјутер”

  Државната награда „Мето Јовановски“ за 2023 година се доделува на платформата за одржлив развој „Лице в лице“ и на…

Повеќе