Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Царината одзела возило и стока вредна над 92.000 евра на ГП „Богородица“

  Царински инспектори од Секторот за контрола и истраги од Царинската управа привремено задржаа товарно моторно возило со полуприколка, натоварено…

Повеќе