Categories: Вести, Македонија, Ударни вести

Демант дека Скопје нема да биде европска престолнина на културата во 2028

  Градот Скопје остро ги демантира наводите и дезинформациите објавени денеска (14.12.2023 година) на интернет порталот „Фактор“ со наслов „СКОПЈЕ…

Повеќе