Categories: Алтернатива, Настани

„Фолклорно-класична симбиоза“ на Националната опера и балет и „Танец“

  На сцената на Националната опера и балет вчера се одржа музичко-сценскиот спектакл „Фолклорно-класична симбиоза“ на НУ Национална опера и…

Повеќе