Categories: Алтернатива, Настани

Изложба на астрофотографии „25 години Скопско Астрономско Друштво“ во Кинотека

  Изложбата на астрофотографии „25 години Скопско Астрономско Друштво“ ќе биде отворена на 25 декември во 19 часто во Кинотека.…

Повеќе