Алтернатива Настани

Прогласени најдобрите угостителски објекти за 2020

  Градот Скопје во соработка со Агенцијата SWOT Research, специјализирана агенција за анализа на квалитетот на услугата, по 13-ти пат го реализира проектот „Најдобар угостителски објект меѓу најдобрите″ во Град Скопје за 2020 година. Годинава поради пандемијата со ковид-19 вирусот, а со цел заштита и превенција од ширење на истиот, не се оддржа традиционалното доделување […]

Вести Македонија Топ теми Ударни вести

МАКЕДОНСКИ ХЕРОИ И ПОДВИЗИ ВО 2020 ГОДИНА

   НОВОГОДИШЕН ИЗБОР НА ДЕНЕС МАГАЗИН Секаде во светот на крајот на годината одделни медиуми и граѓански форуми прогласуваат личности и настани коишто со своите исклучителни активности придонеле за афирмирање и хуманизирање на своите општества. Во таа насока и нашиот портал, ДЕНЕС магазин, врз основа на секојдневните новинарски извештаи и одгласите на пошироката јавност, направи […]