Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на „Телесност и отелотворување: иконографии на човечкото тело“ од Гоце Наумов

  Во кино-салата на Музејот на Северна Македонија, утре  10 јануари, ќе се одржи промоција на книгата „Телесност и отелотворување:…

Повеќе