Categories: Вести, Изјави, Македонија, Ударни вести

Глигорова: Кажете им на извршителите, законот за застарување е во сила!

  “10.01.2024 година Уставен суд. Со одлуката да се отфрлат иницијативите на Комора на извршители, Адвокатска комора, ЕВН, Телеком, итн,…

Повеќе