Categories: Алтернатива, Настани

Промоција на книгата „Додека спиеш“ од Биљана Стојановска

 Промоција на книгата „Додека спиеш“ од македонската поетеса Биљана Стојановска, во понеделник (27 мај), кафе-книжарница „Буква“, 20 часот Издавачка куќа:…

Повеќе